Menú

Programa AODL

El programa d'Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local consisteix a dur a terme un Pla de treball per tal de desenvolupar accions innovadores d'apropament i sensibilització entre l'empresa ordinària i persones amb diagnòstic de salut mental a Vilanova i la Geltrú i al seu territori d'influència.

 

Objectiu general

 

Assolir un desenvolupament socioeconòmic generador d'ocupació el més integrat, inclusiu, equilibrat i sostenible a Vilanova i la Geltrú i a la seva àrea d'influència.

 

Objectius específics

 

  • Abordar l'atenció als col·lectius d'alta vulnerabilitat en cooperació amb les entitats socials, el teixit productiu i les administracions del territori.
  • Conèixer el perfil professional de les persones usuàries del programa per a elaborar l'informe del perfil professional i la demanda d'ocupació.
  • Identificar necessitats del teixit productiu de la comarca.
  • Facilitar el contacte amb el mercat de treball de persones usuàries que encara no estan preparades per a la inserció laboral.
  • Facilitar la participació de les persones usuàries del programa en processos de selecció de les empreses de la comarca per afavorir l'augment del seu índex d'inserció.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord