Menú

Calendari escolar

Curs 2023-2024

Calendari centres d'educació infantil, primària i ESO
Calendari llars d'infants municipals (La Baldufa i L'Escateret)

 

Dates clau

  • 6 de setembre de 2023: inici de les classes a l'educació infantil (0-3 anys) a escoles rurals i llars d'infants de la Generalitat de Catalunya, a l'educació infantil (3-6), a l'educació primària, a l'educació secundària obligatòria i als cicles formatius de formació professional bàsica.
  • 12 de setembre de 2023: inici de les classes al batxillerat, als cicles de formació professional de grau mitjà i superior, als cursos d'especialització de la formació professional, als itineraris formatius específics, als programes de formació i inserció, al curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà, al curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior, i als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior d'arts plàstiques i disseny i d'arts escèniques.
  • Del 21 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024: vacances de Nadal.
  • Del 23 de març a l'1 d'abril de 2024: vacances de Setmana Santa.
  • 21 de juny de 2024: acaben les classes al segon cicle d'educació infantil, a l'educació primària, a l'educació secundària obligatòria, al primer curs de batxillerat i a la formació professional de grau bàsic.

 

Normativa

ORDRE EDU/133/2023, de 26 de maig,
per la qual s'estableix el calendari escolar del curs 2023-2024 per als centres educatius no universitaris de Catalunya.

Curs 2023-2024
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord