Menú

Cicle de Xerrades

Cicle de Xerrades

L'any 2009 l'Institut Municipal d'Educació i Treball va encetar el Cicle de Xerrades amb la finalitat d'abordar temes relacionats amb l'educació, tot proporcionant informacions i recursos i per donar suport a la tasca educativa de les famílies. Aquestes xerrades, adreçades prioritàriament a les famílies, també es van obrir a qualsevol persona interessada en el tema, AFA, professorat, professionals de la psicologia i la pedagogia, entre d'altres.

Agenda:

Cicle de Xerrades

  • Banc de Bones Pràctiques

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

Durant l'any 2020 i el 2021, la nostra societat ha hagut de fer front als reptes que representa la pandèmia de la Covid-19 i que afecta múltiples esferes de la vida. Ens hem hagut d'adaptar a aquestes condicions potenciant tots els recursos disponibles per atendre situacions marcades per la incertesa i la complexitat. El Cicle de Xerrades del Servei d'Educació de l'IMET s'ha convertit en una Bona Pràctica adaptant-se a la situació i el context actual, arribant a tothom passant d'un format presencial a un format en línia.

Fitxa del Cicle de Xerrades del Banc de Bones Pràctiques.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord