Menú

Club de la Feina

L'IMET disposa d'un servei d'orientació laboral mitjançant el qual dóna suport a la persona en la seva cerca de feina.

El Club de la Feina és un espai dotat dels recursos materials i tècnics necessaris perquè aquelles persones que tenen dificultats a l'hora de trobar feina, puguin iniciar un procés de recerca activa d'ocupació, de forma autònoma.

Es compta amb la presència de dinamitzadors, persones que donen suport directe, ajuden en l'elaboració de documents (currículums, cartes de presentació, etc.) i faciliten la informació adient a cada persona i situació, estimulant sempre l'autonomia i l'autoconfiança.

QUÈ ES NECESSITA PER APUNTAR-SE AL CLUB DE LA FEINA

  • Estar empadronat al municipi de Vilanova i la Geltrú
  • Portar el DNI o NIE (original)

Per donar-se d'alta per primera vegada al servei, cal passar en horari d'atenció al públic, pel Club de la Feina, ubicat a la segona planta de l'edifici central de l'IMET (cal portar el DNI/NIE).

Vídeo de presentació del Club de la Feina


Horaris:

  • Matins: de dilluns a divendres, de 9 a 13h
  • Tardes: dijous, de 16 a 18h

Es pot demanar CITA CONCERTADA per poder ser atesos/es de forma presencial al Club de la Feina. Es pot sol·licitar la cita en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 12.30 h i de 15 a 17 h al telèfon 93 814 04 40 o al correu electrònic info@imet.cat

Com contactar-hi

Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) (Edif. La Paperera)
Carrer Unió, 81-87
Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 814 0440
clubdelafeina@imet.cat

 

Actualment, l'IMET està homologat (amb num. d'autorització 0900000041) pel Sistema Nacional de Empleo i el Servei d'Ocupació de Catalunya per actuar com a Agència de Col·locació.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord