Menú

Experiències Formació Professional Ocupacional

Notícies i bones pràctiques al voltant de les formacions

 • Inserció del 100% dels alumnes d'Activitats de Venda

  Inserció del 100% dels alumnes d'Activitats de Venda

  Tots els alumnes del curs d'Activitats de venda, el 100% dels alumnes que han finalitzat el curs, ESTAN TREBALLANT. La meitat a l'empresa de pràctiques, la resta a altres empreses dedicades al comerç o d'altres sectors.

 • Els fruits a vegades es fan esperar

  Els fruits a vegades es fan esperar

  És un dimecres i a l'IMET una empresa truca amb la urgència de contractar personal per la cuina. Posem en moviment l'oferta, i de sobte, una de les tutores recorda que en el curs 2016 va tenir una alumna que encaixaria perfectament en el perfil...

 • L'alumnat de FOAP visita la deixalleria municipal

  L'alumnat de FOAP visita la deixalleria municipal

  La visita ha servit per  conèixer l'impacte mediambiental que provoquen els residus que es generen a la ciutat, així com aprendre la importància de la recollida selectiva i quins tipus de residus es poden portar al Punt Net. 

 • Visita a la instal·lació fotovoltaica de l'Escola de Música

  Visita a la instal·lació fotovoltaica de l'Escola de Música

  Estudiants del CP Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment d'equips elèctrics i electrònics visiten la instal·lació fotovoltaica de l'Escola de Música per conèixer de primera mà el funcionament d'aquesta.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord