Menú

Experiències Matí

 • Exposicó Art i Benestar Emocional

  Exposicó Art i Benestar Emocional

  Amb el fil conductor de l'art i amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, des de l'IMET es proposa fer una exposició relacionada amb el Benestar Emocional. Aquesta exposició és oberta a tothom i tindrà lloc la setmana del 30 d'octubre al 3 de novembre a les instal·lacions de l'IMET. Es podràn presentar obres artístiques fetes en alguna d'aquestes 4 modalitats: dibuix/pintura, escrits/literatura, fotografia o escultura.

 • La neurodiversitat com a font de talent

  La neurodiversitat com a font de talent

  El proper dijous 25 de maig es portarà a terme a la Sala d'Actes de l'IMET la jornada empresarial "La neurodiversitat com a font de talent". La jornada s'iniciarà a les 09:00h, finalitzarà a les 10:30h i en ella s'explicaran alternatives de valor per a les organitzacions empresarials. Lliure accès, prèvia inscripció

 • La Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals fa 20 anys!

  La Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals fa 20 anys!

  El passat 23 i 24 de novembre la Diputació de Barcelona va organitzar la Jornada de celebració del 20è aniversari de les Oficines Tècniques Laborals. El Projecte MATÍ-OTL Garraf és la oficina referent de la comarca ubicada a l'IMET. Ofereix des del 2007 un servei d'orientació laboral especialitzat i orientat a millorar l'ocupabilitat de les persones amb un diagnòstic en salut mental. 

 • Visita a l'hort sociolaboral en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

  Visita a l'hort sociolaboral en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

  El passat divendres dia 14 amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, des del Projecte MATÍ-OTL Garraf i l'AODL van organitzar, conjuntament amb Salut Mental Garraf, una visita a l'hort sociolaboral.

 • Tu hi tens molt a dir

  Tu hi tens molt a dir

  El proper dia 10 d'octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental. És sabut que 1 de cada 4 persones pot tenir un trastorn de salut mental al llarg de la seva vida. Si a qualsevol de nosaltres ens pot passar, perquè encara se'n parla poc? Des del Projecte MATÍ de l'IMET de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, sabem que TU HI TENS MOLT A DIR! Vine el proper dijous 14 d'octubre de 10h a 13h a l'IMET i participa en el mural amb una frase o paraula relacionada amb la salut mental. T'hi esperem! 

 • Les passes són més fermes quan no estàs sol/a

  Les passes són més fermes quan no estàs sol/a

  "Construint el meu projecte professional” és un curs que s'ha realitzat a l'IMET, en el marc del Projecte Matí, on s'han tractat temes com: descobrir les pròpies competències, construir el propi cv, organitzar-se per a la recerca de feina, l'opció de treballar amb el certificat de discapacitat, superar les entrevistes de feina,... El curs, a més a més de treballar els continguts proposats, ha contribuït a millorar aspectes relacionats amb l'autoestima i la valoració de capacitats gràcies a la implicació del grup. No sentir-se sol en el moment de plantejar-se treballar és un aspecte molt important.

 • Projecte Matí-OTL Garraf i Inserta

  Projecte Matí-OTL Garraf i Inserta

  El projecte Matí OTL Garraf ha realitzat una formació sobre salut mental i treball adreçada a tècnics/es de selecció, prospecció  i orientació laboral de l'entitat INSERTA de la Fundació ONCE. Han participat un total de 26 professionals i ha estat un espai d'aprenentage que ha permès reflexionar sobre una realitat sovint molt complexe com és la inserció sòciolaboral de colectius que encara pateixen un alt grau d'estigmatització social, com és el cas de les persones que han estat diagnosticades d'un trastorn mental.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord