Menú

L'IMET amplia els serveis disponibles a través de l'Atenció amb Cita Concertada

Comparteix:
03/06/2020 12:01

A partir del 8 de juny l'IMET atendrà també presencialment, i mitjançant el sistema d'Atenció amb Cita Concertada (ACC), els serveis de Registre General i Club de la Feina

A partir del dilluns 8 de juny l'IMET atendrà presencialment, mitjançant el sistema d'Atenció amb Cita Concertada (ACC), els serveis de Registre General i el Club de la Feina en horari de 9 a 13 hores.

Per sol·licitar la cita concertada caldrà trucar, en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 12.30h i de 15 a 17h, al telèfon 93 814 04 40 o bé enviar un correu electrònic a info@imet.cat

Des de fa una setmana que ja es pot sol·licitar la cita concertada per a ser ates/a les dependències de l'IMET però a partir de dilluns també es podrà fer per accedir presencialment a aquests dos servis.

Els serveis s'han adequat amb totes les mesures de seguretat per minimitzar el risc de transmissió de la Covid-19. Per fer-ne ús serà indispensable l'ús de mascareta i de gel desinfectant que es trobarà al punt d'higiene situat a l'entrada de l'edifici.

Amb aquesta nova organització l'IMET amplia l'oferta de serveis accessibles al centre, oferint així, una atenció més propera i directa a tota la ciutadania.

Façana de l'IMET

Façana de l'IMET

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració