Menú

L'IMET reprèn la campanya de difusió als barris, per apropar a la ciutadania els serveis que presten

Comparteix:
19/09/2022 13:56

En aquesta ocasió està enfocada a la via ocupacional, amb l'objectiu que les empreses coneguin quines accions i serveis tenen al seu abast

L'Institut Municipal d'Educació i Treball reprèn, aquesta setmana, la campanya IMET als barris, després d'haver estat aturada durant la pandèmia. L'objectiu d'aquesta acció és donar a conèixer i apropar el conjunt de serveis i projectes que l'IMET posa a l'abast de la ciutadania. En aquesta ocasió la campanya posa l'accent en informar a les empreses d'eines i recursos al seu abast com els cursos de formació, la borsa del treball, modalitats de contractació o les bonificacions i subvencions a les quals es poden acollir. Accions que puguin servir, en el seu dia a dia, per aconseguir millorar la seva capacitat de treball o de mobilització dins la seva plantilla.

La parada està situada a la rambla Principal i estarà oberta dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 hores. En paral·lel, durant aquesta setmana també es visitaran empreses, per tal de fer-los arribar la informació de manera més personalitzada, tal com ha explicat Rosalia Márquez, tècnica responsable del projecte "IMET als barris té dues línies de treball. D'una banda, a la parada la rambla i, d'altra banda, prospectors de l'IMET ens desplacem al polígon de Santa Magdalena per fer un apropament a les noves empreses que s'han instal·lat, i ens interessa conèixer quines són, i que coneguin els nostres serveis".

La regidora d'Ocupació i Educació, Mercè Mateo, ha afirmat que l'objectiu principal d'aquesta acció és que la gent conegui tot el que fa l'IMET i que depenent dels interessos de cadascú puguin trobar l'acció o activitat que més s'ajusti a les seves necessitats. "En aquesta ocasió la informació que oferim està enfocada per la part del treball, la via ocupacional. Aquí el que trobareu és aquesta àmplia oferta de cursos, d'idiomes, o accions que es fan per la recerca de feina" Com a tall d'exemple, la regidora ha explicat que l'IMET pot facilitar "aquell curs que requereix un certificat professional per poder optar a unes pràctiques i, en conseqüència, et porta a una feina més estable."

Mercè Mateo s'ha referit a les moltes empreses que encara no coneixen ni tenen informació de tot el que els ofereix l'IMET, com seria el cas de la possibilitat d'acollir personal en pràctiques "Tenim molt alumnat que necessita poder posar en pràctica tots els coneixements apresos. És important que sigui a la comarca per poder retenir el nostre talent i satisfer dues necessitats, la de la persona que ha de fer unes pràctiques i l'empresa que li anirà bé tenir una persona en pràctiques a la que pugui acabar contractant"

L'IMET als barris ha iniciat la campanya al centre de la ciutat. Properament, ho farà a altres sectors, tant pel que fa a la parada informativa com en el cas de les visites presencials a les empreses.

Parada a la rambla Principal, aquest matí

Parada a la rambla Principal, aquest matí

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació, Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració