Menú

Les empreses inclusives reben reconeixement per la inserció laboral de persones amb diversitat funcional intel·lectual

Comparteix:
21/10/2022 12:37

Els sis ajuntaments de la comarca del Garraf, i la Federació d'Empresaris del Garraf i Penedès (FEGP), reconeixen cada any aquelles empreses que han contractat persones amb diversitat funcional intel·lectual.

El proper dijous 27 d'octubre a les 18:30h tindrà lloc el reconeixement a Canyelles.

Degut a la pandèmia, aquesta pràctica s'havia aturat i reprenem doncs enguany aquest acte, que tindrà lloc a Canyelles, com a ciutat amfitriona que pren l'encàrrec de la comarca per fer el reconeixement.

Són 11 les empreses que han contractat: ELTHERM SPAIN (Auxiliar de Magatzem); LIMP'TRES S.L. (Auxiliar de magatzem); DECATHLON SANT PERE DE RIBES (Venedor del departament d'atletisme i venedor departament de ciclisme); CATERING ORGANIC FOOD (Auxiliar de cuina); RESTAURANT L'ARENGADA (Auxiliar de cuina); CÀTERING SIMPÀTIC (Auxiliar de cambrer); OAM ASSISTÈNCIA INTEGRAL SOCIAL I SANITÀRIA – LA PLATAFORMA (Treballadora familiar); JOCS I TAULA (Monitora de menjador escolar); PLAST COLOR S.A. (Operària); PLIKUM (Auxiliar disseny informàtic) i INNOVA COPTALIA (Operari en neteja de platges).

També es comptarà amb la presència de les persones contractades, que ben segur ens faran arribar què significa aquesta contractació pel seu desenvolupament personal i professional i que amb la seva experiència vital donaran visibilitat i sensibilització per una societat i món laboral inclusiu.

empreses inclusives

empreses inclusives

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració