Menú

La comarca del Garraf reconeix les empreses inclusives que han contractat persones amb diversitat funcional intel·lectual

Comparteix:
10/11/2022 10:07

El passat 27 d'octubre, en un acte emotiu a Canyelles, es va reconèixer les empreses que havien contractat persones amb diversitat funcional intel·lectual a través del programa TIMOL

El passat 27 d'octubre es va reemprendre a Canyelles, l'Acte de Reconeixement a les Empreses Inclusives del Garraf, que es realitzava cada any, però que darrerament, degut a la pandèmia, havia quedat aturat.

Va ser un acte emotiu, on després de l'obertura de la mà de l'alcaldessa de Canyelles, Sra. Rosa Huguet i Sugranyes, i  del Sr. Francesc Güell i Isern de la FEGP, Federació Empresarial del Gran Penedès, es va visionar un vídeo on les persones contractades explicaven breument la seva experiència. Posteriorment l'alcaldessa de Canyelles, la regidora d'Ocupació de Sant Pere de Ribes, Sra. Ana Herrera Bordallo, i la regidora d'Ocupació de Vilanova i la Geltrú, Sra. Mercè Mateo i Olivares, van fer entrega de les plaques commemoratives. Aquest, va ser també un moment especial, quan empreses i persones contractades la recollien i dirigien unes breus paraules del què significa per elles aquesta experiència.

Han sigut un total d'11 empreses les que van pujar a recollir el reconeixement de mans de les persones contractades: ELTHERM SPAIN (Auxiliar de Magatzem); LIMP'TRES S.L. (Auxiliar de magatzem); DECATHLON SANT PERE DE RIBES (Venedor del departament d'atletisme i venedor departament de ciclisme); CATERING ORGANIC FOOD (Auxiliar de cuina); RESTAURANT L'ARENGADA (Auxiliar de cuina); CÀTERING SIMPÀTIC (Auxiliar de cambrer);cOAM ASSISTÈNCIA INTEGRAL SOCIAL I SANITÀRIA – LA PLATAFORMA (Treballadora familiar); JOCS I TAULA (Monitora de menjador escolar); PLAST COLOR S.A. (Operària); PLIKUM (Auxiliar disseny informàtic) i INNOVA COPTALIA (Operari en neteja de platges).

Des de l'organització es va agrair a Catalonia Film School la dedicació per la gravació i edició del vídeo. I també a l'Ajuntament de Canyelles per la seva càlida acollida.

El programa TIMOL té per objectiu facilitar la inserció al mercat ordinari de persones amb discapacitat intel·lectual. Una iniciativa d'àmbit comarcal amb la implicació de tots els ajuntaments i el Consell Comarcal del Garraf.

Acte reconeixement empreses inclusives Garraf 2022

Acte reconeixement empreses inclusives Garraf 2022

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració