Menú

Tornen les Aules Estudi per a l'època d'exàmens

Comparteix:
08/05/2024 14:56

Del 16 de maig fins al 5 de juny a les biblioteques municipals, i dos caps de setmana de juny a la biblioteca de la UPC

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) i la Xarxa de Biblioteques Municipals posen en funcionament un any més les Aules Estudi. Un servei que té com a objectiu proporcionar un espai idoni per estudiar durant les èpoques d'exàmens, fora dels horaris habituals d'obertura al públic.

L'objectiu és facilitar un espai  tranquil i acollidor on poder preparar-se per a proves de selectivitat, exàmens de final de curs o recuperacions. Un lloc on els/les estudiants poden assistir, en horaris no habituals d'obertura al públic, amb condicions per a poder estudiar i consultar documentació específica.

Cal tenir present, però, que les aules d'estudi no ofereixen els serveis habituals de les biblioteques: durant el seu horari es pot consultar documentació específica, però no hi haurà servei de préstec.

Durant l'horari d'obertura al públic s'ha de tenir en compte que estan obertes a tothom i cal seguir les normes d'ús, com la prohibició de menjar o beure i l'obligació de mantenir silenci.

Els espais disponibles són les dues biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, la Joan Oliva i l'Armand Cardona, i l'horari de les Aules Estudi és del 16 de maig al 5 de juny, de dilluns a dissabte a les nits de 21 a 1 h, i diumenges de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

D'altra banda, la Biblioteca de l'EPSEVG (UPC) restarà oberta els caps de setmana dels dies 8, 9, 15 i 16 de juny, de 9 a 21 h.

Tota la informació aquí.

La biblioteca Joan Oliva, un dels espais que obrirà en horari especial

La biblioteca Joan Oliva, un dels espais que obrirà en horari especial

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració