Menú

Pati Obert

El PATI OBERT és un projecte que funciona des de l'estiu de 2010, i que està impulsat i coordinat pel Servei d'Educació de l'IMET i per diferents regidories de l'Ajuntament: d'Esports, de Participació Ciutadana i de Convivència, amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les intal·lacions esportives exteriors d'algunes escoles.

Actualment hi participen les escoles: Ginesta, Llebetx, Canigó, l'Arjau i Ítaca i es compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Tacó, l'AMPA de l'escola Llebetx, l'AMPA de l'escola Canigó i l'Associació de Veïns del Barri de Mar i l'AMPA de l'escola Ítaca, respectivament, que s'encarreguen del bon funcionament i bon ús de les instal·lacions.

Amb el PATI OBERT es dóna resposta a la demanda ciutadana de disposar de més zones lúdiques, de joc i esportives, i s'aconsegueix que disminueixin els actes vandàlics associats a un ús inapropiat de l'espai.

 

Horaris

  • Escola Llebetx: diumenges d'11 a 21 h
  • Escola Ginesta: dissabtes i diumenges de 16 a 20 h, i juliol de 17 a 21 h
  • Escola Canigó: diumenges de 10 a 20 h
  • Escola Arjau: divendres de 18.30 a  21 h (de març a setembre), dissabtes i diumenges d'11 a 19 h (d'11 a 21 h els mesos de juny i juliol)
  • Escola Ítaca: diumenges de 10 a 19 h

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord