Menú

Tastets

Acabar l'ESO sense el títol, i ara què?

Pensar que qui no aprova l'ESO té poques sortides professionals és una equivocació. Si tens més de 16 anys i no has aprovat l'ESO però tens ganes de continuar aprenent coses, pots preparar-te per a superar unes proves que et permetran accedir als cicles formatius o als ensenyaments artístics i d'esports. També pots acollir-te a un programa de formació i inserció (PFI) o anar per feina amb un curs de formació ocupacional.

Si vols saber quin ventall de possibilitats tens a l'abast per a orientar el teu futur professional després de l'ESO, et convé investigar, contrastar opinions i informacions. El TASTETS t'ofereix un recull de materials amb l'objectiu d'intentar informar-te i orientar-te. Volem acompanyar-te a l'hora de triar un camí.

Et toca prendre una decisió important, però no t'amoïnis pas. Si després d'haver agafat un camí concret arribes a la conclusió que t'has equivocat, tens molt de temps per a reorientar-te o tornar a començar. El que importa ara és que t'informis i t'assessoris bé. 

T'hi pot ajudar la gent del teu entorn, però també l'institut al que estàs ara, l'IMET o l'Oficina Jove. El TASTETS és un d'ells. 

 • PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ

  PROGRAMES DE FORMACIÓ I INSERCIÓ

  Joves majors de 16 anys sense el graduat ESO.

 • XERRADA PER FAMÍLIES

  XERRADA PER FAMÍLIES

  Celebrada el 25 d'abril de 2023.
   

 • PREINSCRIPCIÓ

  PREINSCRIPCIÓ

  Presentació de sol·licituds de preinscripció: 
  del 2 al 12 de maig de 2023

   

 • Vilanova i la Geltrú Ciutat Educadora
 • Projecte Tastets
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord