Menú

Treball als barris - Nucli Antic

Dispositiu d'inserció sociolaboral per a residents del nucli antic de Vilanova i la Geltrú:

Si ets resident del nucli antic, o de l'àrea d'intervenció (consulta el llistat de carrers) de Vilanova i la Geltrú, l'IMET t'ofereix la possibilitat de participar en el programa Treball als barris.

Aquest programa té per objectiu donar resposta a les necessitats individuals dels participants per a la millora de la seva inserció al mercat laboral d'una manera flexible i adaptada als objectius de cada persona.


PROGRAMA 1. DISPOSITIU D'ORIENTACIÓ

Dins del dispositiu oferim diversos serveis:

 • Circuit d'acompanyament al procés d'inserció.
 • Punt d'informació i assessorament per a l'accés a recursos formatius reglats i no reglats.
 • Assessorament per al procés d'avaluació i acreditació de competències (ACREDITA'T).
 • Suport per assolir les proves d'avaluació de les competències claus de nivell 2 i 3 per accedir a un certificat de professionalitat.
 • Assesorament en la gestió de tràmits administratius i prestacions
 • Assessorament en l'homologació de documents que afavoreixen l'ocupabilitat
 • Tallers de competències de base.
 • Prospecció del mercat de treball.
 • Dinamització veïnal per a la millora social del barri.

A qui va adreçat:

A persones residents del nucli antic de Vilanova i la Geltrú que estiguin inscrites al Servei d'Ocupació (SOC)

 • Persones en situació d'atur que estiguin rebent o no la prestació d'atur inscrites al Servei d'ocupació com a DONO
 • Persones ocupades inscrites com a millora d'ocupació que estiguin en situació de precarietat laboral

>>  Clica aquí si vols rebre acompanyament d'inserció laboral


PROGRAMA 2. EXPERIÈNCIA LABORAL I ACTUACIONS AL BARRI

Per l'edició 2023-2024 el programa Treball als Barris es composa de 3 projectes de dinamització del territori on es preveuen, mitjançant l'Oficina de Treball de Vilanova i la Geltrú, contractacions als sectors de: serveis a les persones, manteniment i agrari.


> Projecte “En companyia”: l'objectiu del projecte és oferir un servei gratuït d'acompanyament fora del domicili en activitats de la vida diària (passejar, anar a comprar, fer les visites al metge, gaudir de temps d'oci a l'aire lliure, etc.). 

Contractació de 9 mesos: 

 • 2 persones acompanyants de persones grans (de febrer a octubre del 2024). 

Rebre el servei d'acompanyament:  

Si vius sol/a o acompanyat/da d'una altra persona gran i us sentiu soles, vius amb algú que està en situació de dependència o bé, vols enriquir les teves relacions personals, posa't en contacte amb nosaltres. 

>>  Clica aquí si vols rebre el servei "En companyia"

Nota: aquest formulari es per les persones que viuen en soletat no volguda i vulguin rebre el servei. NO és per les persones interessades en treballar d'acompanyants. 


> Projecte “Manteniment i reparació d'edificis”: millorar l'ocupabilitat de persones en situació d'atur per a la realització de serveis de manteniment i reparació als carrers o equipaments públics del barri o vinculats a ell.

Contractació de 6 mesos (de febrer a juliol del 2024):

 • 1 Oficial/a de manteniment
 • 2 Operaris/àries manteniment


> Projecte Planta't: projecte de dinamització i cohesió veïnal a través de l'agricultura ecològica, amb la contractació d'un Dinamitzador/a agrari/ària (de febrer a juliol del 2024): horta comunitària, tallers formatius i naturalització d'espais verds al barri.

Adreçat a:  persones residents del nucli antic (en algunes de les categories professionals) que instiguin inscrites al servei d'ocupació com a DONO i no estiguin rebent la prestació d'atur

>>  Clica aquí si vols informació del "Projecte Planta't"
 

Nota: les contractacions es faran mitjançant l'Oficina de Treball de Vilanova i la Geltrú adreçades a les persones que estiguin inscrites al servei d'ocupació com a DONO i no estiguin rebent la prestació d'atur. A més, les categories professionals d'Acompanyants de persones i Operaris de manteniment són contractacions adreçades a persones residents del Nucli Antic.

Si esteu interessats/des només cal trucar a Imet en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 12.30 h i de 15 a 17 h al telèfon 93 814 04 40 o al correu electrònic info@imet.cat. També podeu contactar directament amb les tècniques del programa, la Glòria Martínez García, l'Aida Plana Mier i Lídia Garriga López al següent correu: treballalsbarris@imet.cat

 “Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris”     

 • Element 2
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord