Menú

Treball amb suport

Es tracta de la fórmula utilitzada per a la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. El treball amb suport és un mètode que ha demostrat ser el més eficaç en la inserció de persones que requereixen més ajut per accedir al món laboral. Per aconseguir-ho, es forma el/la treballador/a en la situació real.

Desprès de seguir un itinerari formatiu i de rebre orientació laboral, aquelles persones que participen en el projecte TIMOL i que hi assoleixen les condicions necessàries entren en un procés de recerca de feina a través del nostre servei.

Serveis

1.-Anàlisi del lloc de treball a cobrir

La tècnica orientadora del projecte es desplaça a l'empresa amb l'objectiu de recollir les dades necessàries per determinar si podem oferir candidats/es competents per a aquell lloc de treball concret (tasques, horari, entorn laboral, competències requerides, etc.

2.-Període de pràctiques per a l'adaptació al lloc de treball

Segons de la necessitat de la persona treballadora, s'ofereix també l'acompanyament d'una preparadora laboral per a donar suport al procés d'adaptació al lloc de treball i per a descongestionar l'empresa de la dedicació que hauria d'invertir en aquesta adaptació. Aquestes pràctiques no suposen cap tipus de cost econòmic per a l'empresa.

3.-Informació sobre els tipus de contractacions

Es dóna informació sobre els diferents tipus de contractes existents per a persones amb discapacitat i sobre les bonificacions i subvencions que comporten per a l'empresa.

4.-Seguiment i suport durant tot el període del contracte.

L'experiència ens demostra que poden participar-hi empreses de tot tipus de sectors i de grandària, i per a cobrir perfils professionals molt diversos: personal d'administració i recepció, jardineria, llar d'infants, comerç i reposició, manipulació, neteja, magatzem...

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord